Betala med kreditkort

Efter att du lagt bilderna i varukorgen och valt kreditkort som betalningsmetod så kommer du passera genom dessa steg.

1. Logga in på Paypal.

Antingen loggar du in med befintliga Paypal-uppgifter eller så väljer du Fortsätt under "Har du inget paypal-konto?"

2. Ang dina kontokortsuppgifter och klicka "Granska ordern och fortsätt".

3. Verifiera. Klicka "Betala nu".

4. VIKTIGT! Klicka på "Tillbaka till .." för att komma åt zipfilen med dina bilder.

5. Du är nu tillbaka på fotografens sajt. Klicka på "Ladda hem zip-filer" knappen.

6. Ange användning som sista steg, och sen kommer du till sidan där du får ner zipfilen.