Uppdaterat och förbättrat bildvisningen internt

[2008-02-26] Vi har uppdaterat och förbättrar bildvisningen internt, dels med omstrukturering och placering av metadata, men också lagt till logg av användningen av bilden.

Vi har gjort om så att admiistrationssidornas visning av enskild bild blivit tydligare och mer lik en besökares visning av en bild. Detta gör att det är enklare att känna igen sig i applikationen.

När man klickar på I (information) så kommer man nu till en sida där skissbilden visas till vänster och till höger ligger metadata, uppdelat på tre flikar.


Fliken Bildinfo

Innehåller information om IPTC data, om bilden tillhör Portfolion, vilket betyg den har, vilken prislista den har och sorteringssiffra.
Fliken Logg

Visar upp alla ljusbord och ordrar som bilden tillhör, något som är extremt tidsbesparande. På detta vis kan du enkelt ta reda på vilka kunder du redan sålt bilden till, och du kan ta reda på vilka ljusbord som bilden tillhör. Detta kan vara avgörande information som en kund vill ha reda på och nu kan med ett par klick ta reda på detta istället för att leta igenom alla gamla fakturor (om du nu varit så duktig så du angivit rätt bildnummer på dem).
Fliken Bildfil

Där kan du byta ut originalfilen mot en ny, du kan byta färgprofil, och du kan även ladda ner originalfilen (tex om en kund vill att du direkt mailar en högupplöst bild).