Uppdateringar och nya funktioner

[2007-10-22] Ny visning av bilder för dina kunder- Den stora skillnaden är att bilden inte längre öppnas i ett eget fönster, utan hålls kvar "inom" sajten. Detta gör att det är lättare för kunderna att hitta tillbaka till en enskild bild. Varje bild motsvarar den URL (adress) som syns webbfönstret adressrad.
- Dessutom finns en kopierbar tydlig länk för dina kunder tillsammans med adressen.
- Nyckelorden har nu fått ökad funktionalitet för enklare sökning av kombinerad nyckelord. Kunden kan nu kryssa i ett antal nyckelord och klicka sök och kan alltså enkelt skapa mer förfinad sökning. Varje enskilt nyckelord är fortfarande klickbart.
- Lite omstrukturering för att få en snabbare överblick över bilden information.

Tumnaglar kan nu förminskas
För att en kund skall kunna se fler bilder samtidigt så har vi lagt till så att kunden kan klicka på Mellan och Små tumnaglar. Då visas sökresultatet fast med förminskade bilder. Ett effektivt sätt att snabbt få en överblick av en stor mängd bilder. Valet sparas så länge besökaren befinner sig på sajten.


FTP:a ljusbord och bilder direkt till kunder
Ibland har man en relation till kunden där man har inloggningsuppgifter till kundens FTP area, och kunden önskar leverans av bilder direkt dit. Vi har nu lagt till så att du på en kundprofil kan lägga till FTP-uppgifter, och att du på ett ljusbords Åtgärdsmeny kan välja FTP:a till kund. Bilderna levereras då som en zipfil till den angivna FTP-servern filarea och med filnamnet dindomän_datum_klockslag.zip (ex: www.elmfeldt.se_2007-10-22_19-05.zip). Du får ett mail så fort zipfilen levererats.