Välkommen på frukost hos oss!

[2009-12-15] Vi vill bjuda dig på en god frukost och berätta hur Imagedesk kan hjälpa dig att komma igång med din hemsida och bildarkiv nästa år.

Frukosten är i princip full! Kolla med oss så att plats finns

Vad är Imagedesk?

Imagedesk är en tjänst av fotografer för fotografer. Vi har skapat en webbtjänst som ger den enskilde fotografen alla de verktyg och möjligheter som en bildbyrå har. Du kan med Imagedesk arkivera, presentera och sälja dina bilder själv utan provision. Du kan kombinera Imagedesk med din befintliga hemsida eller skapa en komplett hemsida baserad på Imagedesk. Tjänsten passar fotografer med egna bildarkiv och passar både uppdragsfotografen som den fotograf som redan är ansluten till en bildbyrå.

OBS! NY LOKAL - SUMMIT Grev Turegatan 30

Vi har jätteintresse för frukosten så vi har fått byta till en större lokal. Vi kommer vara på Summit och konferensrummet Wilma. Karta till Summit http://www.summit.se/asp/Temp4.asp?ID=57&UID=01010706 MÖTESTID 08 - 09, Tisdag 19 januari Vi kör igång ganska direkt efter 08. Det finns kaffe och frukostfralla utanför lokalen som du kan ta med in när du lyssnar. - Så kan du komma online med ditt högupplösta bildarkiv och göra det sökbart för kunder

- Så kan du sälja dina bilder direkt till kunder utan provision

- Så säljer du utskrifter och fototavlor

- Så ser en typisk uppdragsfotografering ut med kundkontakt, ljusbord, urval, betalning.

- Så hanterar du kunder med nyhetsbrev, ljusbord, prislistor och aktivitetsloggar.

- Så skapar du egen design, egen adress och verktygen för hur du marknadsför dig


OSA

OSA till frukost@imagedesk.se med ditt namn och telefonnummer så vi vet hur många mackor vi ska fixa. Varmt välkommen!